top of page

Hytter på stranden

Vi har 6 hytter til leie, alle langs strandlinja, 15 m fra stranda.
 

Hytte 1 og 2: 
Totalrenovert våren 2022. Ettromshytte, ca 12 m2. Enkle og delikate hytter. 3 sengeplasser (køyeseng med 75 cm madrass og 120 cm madrass). Enkel standard med spisebord, lite kjøkkenhjørne med hybelkomfyr, kjøleskap og det mest nødvendige av kjøkkenutstyr. Her er det ikke innlagt vann. Det er kort vei til serviceanlegg med dusj og toalett. Hyttene har en liten, enkelt møblert, platting. BILDER KOMMER

 

Pris pr natt: 980 kr

Hytte 3 og 4:
Totalrenovert i 2020. Tegnet av Fjordfaret Arkitektkontor. Stilfulle 2 roms hytter. Soverom med 2-3 sengeplasser (140 cm seng nede, 80 cm seng i øverkøye. Kombinert stue og kjøkken med sofa som og kan brukes som seng, spisebord og godt utstyrt kjøkken med innlagt vann. Bad med toalett og vask. Det er kort vei til serviceanlegg med dusj. Hyttene har en enkelt møblert platting. Hytte 3 og 4 er tilgjengelig for utleie hele året.

 

Pris pr natt: 1300 kr

Hytte 5: 
Totaltrenovert i 2022. Tegnet av Fjordfaret Arkitektkontor. Stilfull 2 roms hytte. Soverom med 2-3 sengeplasser (140 cm seng nede, 90 cm seng i øverkøye. Kombinert stue og kjøkken med spisebord, godt utstyrt kjøkken med innlagt vann, 2 lenestoler. Bad med toalett og vask. Eget rom med dusj i hytta. Hyttene har en enkelt møblert platting. BILDER KOMMER. 

Pris pr natt: 1400 kr

Hytte 6: 

Totaltrenovert i 2022. Tegnet av Fjordfaret Arkitektkontor. Stilfull 2 roms hytte. Soverom med 2-3 sengeplasser (140 cm seng nede, 90 cm seng i øverkøye. Kombinert stue og kjøkken med sofa som og kan brukes som seng, spisebord og godt utstyrt kjøkken med innlagt vann. Bad med toalett og vask. Det er kort vei til serviceanlegg med dusj. Hyttene har en enkelt møblert platting. BILDER KOMMER

Pris pr natt: 1300
 

Opphold kan bookes pr mail/telefon eller på booking.com. Booking-løsning på egen nettside kommer også ila kort tid. Da vil det være billigere å bestille opphold her enn på booking.com. 

Hyttene_på_Fugelvag_camping.jpg
Nyrenovert hytte - Fugelvag camping.jpg
Hytter_på_Fugelvag_camping.jpg
Nyrenovert_hytte_kjøkken_-_Fugelvag_cam
Nyrenovert hytte utsikt - Fugelvag campi
Veien til hyttene.jpg

Hytte 1 og 2: 890 kr/natt  

Hytte 3, 4 og 6: 1200 kr/natt  

Hytte 5: 1300 kr/natt 

Se bilder fra Fuglevåg camping og området rundt
bottom of page