top of page
Bakgrunn med firkanter.jpg

Fasiliteter

Fugelvågen ligger idyllisk til innerst i Ålvundfjorden i Sunndal kommune. Her er fjord, fjell og elv i umiddelbar nærhet. Hele campingplassen har strandlinje. Solnedgangene er enestående og kan nytes fra domen, hyttene, teltplassene eller vogna. Plassen ligger i tilknytning til Fugelvåg gård og drives av familien som bor der.

 

Fasiliteter

  • To servicebygg med dusj, toalett, utevask under tak. Det ene bygget har i tillegg en campingstue og felleskjøkken som kan benyttes av teltgjester.

  • Gratis wifi

  • Barnevennlig strand langs hele campingplassen

  • Utleie av kano, båt med motor og robåt

  • Vaskemaskin og tørketrommel

  • 3 km fra dagligvarebutikk, Joker Ålvundfjord

  • Liten lekeplass

Fugelvag camping.jpg
Bakgrunn med firkanter.jpg

Historien om Fugelvåg Camping!

Fugelvåg camping ligger idyllisk til innerst i Ålvundfjorden i Sunndal Kommune. Her er fjord, fjell og elv i umiddelbar nærhet. Hele campingplassen har strandlinje. Solnedgangene er enestående og kan nytes fra vogna, hyttene eller teltplassen.

Stedet egner seg godt som base for utflukter til spektakulære Innerdalen, Aursjøen, eller Atlanterhavsvegen, eller til de som ønsker dagsturer til bylivet i Molde eller Kristiansund. Vi ønsker å være et foretrukket turistmål for de som ønsker en rolig og familievennlig plass, eller som vil nyte naturen på vannet eller i fjellet.
 

Fugelvåg Camping ligger i tilknytning til Fugelvåg gård og drives av familien som bor der. Campingplassen har vært i drift siden 1950-tallet. Familien overtok campingplassen i 1991 og har siden da drevet den slik den er i dag, med muligheter for sesongcamping og døgncamping.
 

Resepsjonen ligger i hovedhuset på gården.

Fugelvåg Camping er med i NAF-registeret.

Fugelvåg Camping - den lille campingplassen noe utenom det vanlige.

bottom of page