top of page

Nyt fjordutsikt og solnedgang, grønne åkre og fjelltopper, eller elv og foss. Vår arctic dome, som ligger på en høyde for seg selv, er omkranset av natur på alle kanter, her kommer man tett på fuglesang, stjernehimmel og måneskinn. Dette er plassen for å finne ro om du sitter ute på platten og nyter 360 graders utsikt i sola, eller om du sitter inne i domen og ser og hører på striregnet.

Domen, på 23 m2, er komfortabelt og stilrent innredd med stor dobbeltseng, godstoler, spisebord, minikjøleskap, begrenset med kopper og kar, kaffemaskin og vannkoker. På forespørsel kan kano være tilgjengelig inkl i leie. På sommerhalvåret er serviceanlegg med dusj og toalett like i nærheten, rett ned en trapp. På vinter er serviceanlegg 150 m fra domen. 

For øyeblikket oppgraderer vi uteplassen, samt at vi skal installere vedovn inne i domen. Klar for utleie medio mai. Ute blir det et lite hus med utedusj, et enkelt utekjøkken, samt et rom hvor det på sikt skal komme toalett.

Pris for en natt: 1900 kr. Resterende netter  1000 kr/natt.
Opphold kan bookes pr e-post eller på booking.com. Det kommer også muligheter for å booke opphold direkte fra nettsiden om kort tid. 

Se bilder fra Fuglevåg camping og området rundt
bottom of page